Over ons

Over Coaching Advocatuur

Coaching Advocatuur is een onderdeel van Intervisie Advocatuur. Een intervisies zorgt voor bewustwording en vaak is dat een mooi begin. Toch kan het lastig zijn om de volgende stap te zetten: actie, verandering, verbetering. Daar komt coaching om de hoek kijken en vandaar dat wij ons het coachvak ons eigen hebben gemaakt. Het is trouwens met recht een vak. We gaan namelijk niet, lekker makkelijk, op zoek naar wat oplossingen. Nee, we gaan samen met jou onderzoeken wat het van je vraagt aan ontwikkeling om elke keer weer een betere versie van jezelf te worden.

 

Tjeerd Poot

Tjeerd Poot

Advocaat, intervisiegespreksleider en coach

Tjeerd Poot studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit en begon zijn carrière bij een middelgroot kantoor in Rotterdam met een algemene praktijk. In het vervolg van zijn carrière specialiseerde hij zich steeds verder in het arbeidsrecht en privacy. Hij volgde de Grotius-opleiding Arbeidsrecht en de specialisatieopleiding voor privacyrecht-advocaten aan de Universiteit Leiden. Daarnaast is Tjeerd een zeer ervaren intervisie-gespreksleider en tevens coach, gespecialiseerd in het bijstaan van advocaten.

06-24751388
[email protected]

Waarom Coaching Advocatuur?

  • Wij kennen de advocatuur door en door en coachen uitsluitend advocaten.

  • Wij coachen toekomstgericht; ook al is de toekomst nooit los te zien van het verleden.

  • Wij vergroten je bewustzijn op je eigen denken, voelen en handelen.

  • Door coaching kun je bewust, andere keuzes maken.

  • Door coaching kun je jezelf veranderen: in de beste versie van jezelf.

  • Door coaching leer je om bewust en actief vorm te geven aan je eigen leven: alleen jij zit aan het stuur.

 

Barbara van den Bosch

Barbara van den Bosch

Ondernemer, coach en vertrouwenspersoon

Barbara van den Bosch studeerde in deeltijd rechten aan de Erasmus Universiteit, terwijl zij als faillissementsmedewerker op een advocatenkantoor in Den Haag werkte. Zij was 8 jaar eigenaar van het succesvolle werving en selectiebureau Westerveld & Van den Bosch, wat zich volledig richtte op de advocatuur en het notariaat. Daarnaast is Barbara (mede)eigenaar van Intervisie Advocatuur en is zij coach en vertrouwenspersoon.

06-57944048
[email protected]